Om oss

Vår förskola är ett personalkooperativ som är belägen på Malmaberg. Vi arbetar enligt I Ur och Skur pedagogiken, vilket innebär mycket vistelse i naturen samt Friluftsfrämjandets barnverksamheter såsom Knopp, Knytte, Mulle, Laxe, Skridskoskola och Skidskola. Vi vill att barnen ska ha en lärorik, trygg och rolig tid hos oss på Boken. Vi arbetar i mindre grupper under förmiddagarna. På detta sätt får vi en lugn och stressfri miljö där alla barn uppmärksammas.

Våra ordinarie öppettider är: 7.00 - 17.00 måndag-fredag
Tid utöver detta i samråd med förskolan

Köanmälan

Köanmälan för barnomsorg görs hos Västerås stad via e-tjänsten för barnomsorg.

E-tjänsten hittar du på www.vasteras.se under Barn och Utbildning/Förskola/Ansök eller säg upp plats.

Säterbogatan 27, 723 40 Västerås, Sweden